Välkomna till Gerlesborg!

Skärholmen-Övergård, Hamburgsund

eller högstbjudande: 600 000kr

Fakta
  • Hustyp Tomt
  • Tomtarea 932 kvm

Beskrivning

Välkomna till Gerlesborg!

Endast en tomt kvar!

Med cykel-och promenadavstånd till Gerlesborg och Bovallstrand, i naturskönt område och med en glimt av havet, finns nu möjligheten att förverkliga era husdrömmar. En fin avstyckad tomt i äldre bebyggt område är nu till försäljning (en tomt är redan såld) för er som vill bygga nytt välplanerat hus, lämpligt för åretrunt- eller fritidsboende. Förhandsbesked med byggyta om 90 kvm i 1 eller 1,5-plan finns klart. Bekymmersfritt med kommunalt VA. Arbete med det kommunala VA-nätet är påbörjat under hösten 2019 och beräknas vara klara våren 2020. Fastigheten kan därefter anslutas (anslutningsavgiften betalas av köpare). Tomten ligger i härligt västerläge med sol hela dagen. Båtplats för mindre båt går att ordna.
På kort avstånd finns all kommunal service, skolor, affärer, butiker och restauranger. Rekreationsmöjligheter med flera golfbanor i närheten, bad och båtliv, fina vandringsleder i naturreservat, lokala föreningar, ridhus etc. Flera utflyktsmål såsom Nordens Ark och Havets Hus, gårdsbutiker, loppis, bagerier och caféer, samt såklart alla kustpärlor såsom Smögen och Kungshamn, Havstensund, Fjällbacka och Grebbestad. Här finner ni ett härligt vardagsliv eller ett avkoppland fritidsboende. Endast ca 1,5 h restid med bil från Göteborg och Oslo.
Välkommen att kontakta mäklaren för ytterligare information.

Fakta om bostaden

Hustyp
Tomt
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Skärholmen 6:7
Adress
Skärholmen-Övergård
Postnummer
45748
Ort
Hamburgsund
Marknadsförs som
Tomt

Fastighet

Tomtarea
932 kvm
Övrigt
Tomtarea för Skärholmen 6:7 är 932 kvm
Vatten och avlopp
fastigheten skall anslutas till det kommunala VA-nätet när detta är färdigställt under våren 2020. Anslutningsavgiften betalas av köparen.
Plan
Landskapsbildsskydd (1968-10-15)

Inskrivningar

Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar
Gemensamhetsanläggning: Tanum Skärholmen GA:7, Gemensamhetsanläggning: Tanum Skärholmen GA:8 Last: Officialservitut Avloppsledning, 1435-1441.1 Last: Officialservitut Vattenledning, 1435-1441.4
Planbestämmelser
Landskapsbildsskydd (1968-10-15)

Inteckningar

Totalt
250 000 kr

Driftkostnader

Kommentar
Fastighetsavgift för obebyggd tomt är 10% av taxeringsvärdet.
Taxeringsvärdet för Tanum Skärholmen 6:7 är 221 000 kr.

För bebyggd tomt medför sedan skattereglerna 15 års skattebefrielse från fastighetsavgiften.

Taxering

Taxeringsår
2018
Typkod
210
Markvärde
221 000 kr
Totalt
221 000 kr
Skatt/Avgift
2210
Fakta
  • Hustyp Tomt
  • Tomtarea 932 kvm
Alla bilder
Välkomna till Gerlesborg!Välkomna till Gerlesborg!Välkomna till Gerlesborg!Välkomna till Gerlesborg!Välkomna till Gerlesborg!Välkomna till Gerlesborg!Välkomna till Gerlesborg!Välkomna till Gerlesborg!Välkomna till Gerlesborg!Välkomna till Gerlesborg!Välkomna till Gerlesborg!Välkomna till Gerlesborg!Välkomna till Gerlesborg!Välkomna till Gerlesborg!Välkomna till Gerlesborg!Välkomna till Gerlesborg!Välkomna till Gerlesborg!Välkomna till Gerlesborg!Välkomna till Gerlesborg!Välkomna till Gerlesborg!Välkomna till Gerlesborg!Välkomna till Gerlesborg!Välkomna till Gerlesborg!Välkomna till Gerlesborg!Välkomna till Gerlesborg!Välkomna till Gerlesborg!Välkomna till Gerlesborg!Välkomna till Gerlesborg!Välkomna till Gerlesborg!Välkomna till Gerlesborg!
Karta
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Ulla Palmhagen

Ulla Palmhagen

Fastighetsmäklare

0727-114055

info@dinbobutik.se