Två fastigheter med stora möjligheter!

Planerade Visningar

Tillfälle finns att nu förvärva två fastigheter på totalt 5 780 kvm med stora möjligheter till egen verksamhet, lager eller fritidsintressen. Fastigheterna försäljs tillsammans.

Munkedal Prästgård 1:20 har en tomtarea på 2377 kvm bebyggd med ett bostadshus i 1 1/2 plan med källare, vidbyggt uterum samt ett garage.

Munkedal Prästgård 1:28 består av tomtmark om 3403 kvm. På fastigheten finns idag en större hall om ca 300 kvm med stor port och hall, två kontor, förrådsutrymmen samt vindsplan. Ytterligare en byggnad finns på denna fastighet, kallad Magasinet, på ca 10 kvm, oisolerat med fem dubbla träportar för lätt inkörning av tex fordon.

Fastigheterna säljs med friskrivningsklausul.

Stor asfalterad plan mellan fastigheterna.
Nära förbindelse till E:6, tåg och buss, samhälle, skola, affärer och service.

Kök

Mindre kök med ekluckor, nyare kyl (Husqvarna) och micro (Electrolux). Äldre spis med elplattor samt diskmaskin. Plastmatta på golvet. Plats för mindre matbord.

Hall

Rymlig hall med gott om plats för ytterkläder och skor.

Badrum

Dusch, wc och handfat med plats för förvaring. Plastmatta och våtrumstapet. Idag är badrummet handikappanpassat.

Vardagsrum

Ett ljust härligt allrum med plats för matsalsbord och soffhörna. Flera fönster mot trädgården, ljusa tapeter och parkett på golv. Fina skjutdörrar i trä till kontoret och till köket.

Kontor

Stort rum som idag används till kontor. Förbindelse till hall, kök och vardagsrum. Linoleumgolv.

Övre plan

Övre planet består av en ljus möblerbar hall med utgång till balkong. Två stora sovrum med stora fönster, klädförvaring i kattvindar. Ett litet wc-rum med handfat och wc. Separat dusch.

Källarplan

Källare med flera rum och gott om förvaring. Tvättstuga med tvättmaskin och torkmöjligheter. Här står också bergvärmepumpen, installerad 2008, samt hydrofor. Ett badrum i originalskick med rutigt klinkergolv, badkar modell äldre samt wc (ej fungerande). Förråd med två frysar (som kommer lämnas kvar) samt mat och vinkällare. Två hobbyrum som idag används som förråd. Ytterdörr ut mot gårdsplan.

Närområde

Svarteborg ligger utmed gamla E:6:an mellan samhällena Dingle och Hällevadsholm. Avstånd till samhällena är vardera ca 3 km.
Här finns fina strövområden i skog och mark och en vacker kyrka. Beläget mitt i Bohuslän tar man sig till kusten med hav, sol och bad samt mysiga kustsam

Kommunikation

Järnvägsstation och busshållsplatser i Dingle. Endast några km till motorväg E:6 Ca 12 mil till Göteborg.

Ansvarig Mäklare