Familjevänligt på Stöbergsvägen!

Utgångspris
3 195 000 kr
Planerade Visningar

Här finner ni ett trivsamt bostadshus om fem rum och kök, stora sociala ytor och gott om plats. I sutterängplan finns en separat lägenhet för uthyrning eller egen verksamhet. Lättskött trädgård, balkong i söderläge och en stor ostörd altan med sol hela dagen och kvällen. Inbyggt garage och gott om förvaringsutrymmen. Fastigheten ligger i ett mycket barnvänligt område, nära grönområden och inte långt från skola, affärer, restauranger och centrum. Ett perfekt boende för barnfamiljen!
För visning kontakta mäklaren!

Entréplan

Via markplan kommer man in i husets sutterängplan. Hallen här är stor och rymlig med gott om plats för avhängning och förvaring. Nymålade ytskikt och trappa samt nytt laminatgolv inlagt. Direkt anslutning till tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare och värmepump. Från tvättstugan tar man sig vidare till lägenheten med hall, kök, bad och sov/allrum. I anslutning till tvättstugan finns också ett förråd/ hobbyrum samt en större klädkammare och utgång till garage. Ett sovrum finns också på detta planet.

Övre plan

Via trappa från entréplan kommer man upp i ett stort och ljust rum med utgång till balkong i söderläge. Här finns en värmande kamin och plats för några sköna fåtöljer. I öppen planlösning ligger också det stora allrummet med fina ljusinsläpp och plats för stort matsalsbord och härlig soffhörna. I anslutning till allrummet ligger det rymliga köket med stora arbetsytor, gott om förvaring, spis/ ugn, kyl, frys och diskmaskin. Här finns det plats för stor familj och många vänner. Direktutgång till den stora altanen med matbord, soffgrupp och umgänge. Nytt staket uppsatt 2017. Två stora sovrum finns på detta planet, varav det ena har utgång till den södra balkongen. Garderober och plats för förvaring. Klädkammare samt badrum med plastmatta, dusch, badkar, wc och handfatskommod.

Ansvarig Mäklare