Trevligt fritidshus med närhet till Grebbestad.

Utgångspris
3 250 000 kr
Planerade Visningar

Stort och rymligt bostadshus, för åretruntboende eller som fritidshus, i hörnläge mot söder, flera stora rum med plats för umgänge samt gott om förvaring. Toppenläge med endast några minuter till bad, strand och bryggor vid Edsvik. Här finns även under sommaren tillgång till servicebutik, lekplatser, minigolfbana och restaurang med underhållning.

Gång- och cykelavstånd till kustsamhället Grebbestad med hög sommarpuls, flera butiker, allmän service, restauranger och nöjen. Tjurpannans naturreservat bjuder, tillsammans med flera andra platser i området, på fantastiska naturupplevelser.

Kök

Trevligt kök med gott om förvaring och bänkytor. Kyl och frys, spis med ugn samt diskmaskin. Vita köksluckor och bänkskiva i laminat. I anslutning till köket finns ett mindre rum med ytterligare förvaring samt extra kyl och frys. Stort matrum med plats för många gäster. Stora fönster åt flera håll ger ett härligt ljusflöde i rummet.

Allrum

Stort rymligt allrum med härligt värmande braskamin och plats för stor soffhörna, mysfåtöljer och umgänge. Stora fönster med ljus och rymd.

Sovrum

Stort sovrum med anslutande klädkammare och förvaringsmöjligheter. Egen utgång till stor altan med eldriven markis samt infravärme. Ett mindre sovrum med tillhörande förvaring/ klädkammare. Ytterligare ett mindre sovrum i anslutning till allrummet, används idag som kontor.

Uterum

I anslutning till entrén finns ett oisolerat uterum med skjutdörrar för mysigt umgänge under de lite varmare årstiderna.

Badrum

Badrum med ljusinsläpp från takfönster. Wc och handfat med förvaring. Vidare in i badrummet finns stor tvättstuga med tvättmaskin och dusch. Här finns fina möjlighet att möblera med större tvätthanteringsytor eller kanske ett härligt badkar. Plastgolv och våtrumstapeter.

Ansvarig Mäklare
Ulla Palmhagen

Ulla Palmhagen

Fastighetsmäklare

0727-114055

info@dinbobutik.se