Havsutsikt och unikt läge i Edsvik!

Utgångspris
6 500 000 kr

Underbar fastighet högt beläget på hörntomt med fantastisk havsutsikt över Edsviken. Rymligt, socialt och väldisponerat hus med lättskött trädgård och friliggande garage med förrådsdel. Närhet till natur och vackra vandringsleder samt hundra meter till stranden. Båtplats går att ordna vid brygga som tillhör säljaren.
Ett tillfälle för er som önskar ett havsnära boende men ändå med närhet till all service, skolor, affärer och restauranger i Grebbestad.
Kontakta mäklare för privat visning!

Entré och Hall

Via farstun under tak leds vi in i hemmets hall med avhängningsutrymme samt trappor till övre plan och sutterängplan. Hallen har direkt anslutning till vardagsrum, matsal och köksdel med vackra ljusinsläpp från flera väderstreck och med vidsträckt utsikt mot havet och horisonten.

Vardagsrum och matsal

Här ger ett flertal stora fönster mot väster ett härligt ljus till våningens vardagsrum som ligger i öppen planlösning med matsalen samt med direkt utgång till altanen. I vardagsrummet stoltserar en antik och väl fungerande kakelugn från 1700-talet, uppmonterad på plats 1997. I anslutning till vardagsrummet finns en mindre klädkammare samt trappa till källarplan. Matsalen har vattenburen golvvärme.

Kök med matplats

Kök och anslutande matplats med härlig utsikt över Edsviken, fönster i tre väderstreck samt utgång till skyddad altan i vinkel. Inredning och skåpsluckor i körsbärsträ. Kakel över diskbänk, spis/ugn/fläkt, diskmaskin, kyl/frys och stor sval.

Sovrum entréplan

Sovrum med hel garderobsvägg och skjutdörrar i spegelglas.

Badrum och tvättrum

Helkaklat badrum, duschkabin med ångfunktion, två handdukstorkar. Wc, bidé och dubbla handfat. Bubbelbadkar, Cylinda tvättmaskin (2012) och torktumlare (2014). Vattenburen golvvärme.

Ovanvåning

Ljust och rymligt allrum med öppet upp i nock, utgång till balkong i öster med morgonsol, stora fönster mot väster med vidsträckt havsutsikt. Parkett i körsbärsträ. Två stora sovrum med garderober. WC med handfatskommod.

Sutterängplan

Vattenburen golvvärme i huvuddelen av sutterängplanet. Hall med golvklinkers samt helkaklat wc med handfat. Stort allrum med nåtat trägolv, sk skeppsgolv, i ek och mahogny. Fönster i form av ett fartygsventil med havsutsikt. Rum med duschkabin och ingång till bastu. Dusch kan ersättas med badkar. Armatur installerad. Varvtalsstyrd CTC-värmepump med app-styrning. Golvklinkers och delvis kaklade väggar. Sov/ gäst/ hobbyrum med separat utgång till trädgården och fönster med havsutsikt. Golvklinkers med värmegolv. Stort förråd med möjlighet till vinkällare.

Övrigt

Areamätning av bostaden är gjord 2018-02-05. Boarean enligt denna är 178 kvm samt biarea i sutterängplan på 56 kvm. Protokoll finns. Boarean är enligt Taxeringsinformationen (Lantmäteriet) på 174 kvm med en biarea på 61 kvm. Sotningsprotokoll för kakelugnen utan anmärkning, från 2018-01-22.

Ansvarig Mäklare